Tannbehandling i Budapest - like trygt som hjemme

Budapestklinikken er en helnorsk tannlegeklinikk som ligger i et firestjerners spahotell i Budapest. Som pasient får du spesialpris på overnatting på hotellet, slik at tannlegen din bare er en heistur unna. Det samme er hotellets fine spa-anlegg og bassenget.

Fasiliteter på klinikken

Klinikken er av svært høy kvalitet med moderne teknologi og utstyr, og ligger i en del av 4-stjerners hotellet Aquaworld Resort. Enkel adkomst via trapp eller heis rett fra rommene. Klinikken huser også et moderne tannteknisk laboratorium, som lager alle nødvendige porselensarbeider, kroner og proteser. Dette gjør at du slipper unødvendig ventetid, og får en effektiv behandling.

KOMPETANSE

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk, flere av dem med doktorgrader og omfattende spesialisering. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt. Og så er det godt å vite at personalet er skandinavisk talende, så det skal være enkelt for deg å få nødvendig informasjon. Det er lagt vekt på at behandlingen skal være smertefri, og omsorgsfulle ansatte passer på at opplevelsen blir mest mulig behagelig for deg. Selv om du har alvorlig tannlegeskrekk vil du kunne slappe av her.

Opplev Budapest

Les mer om Budapest

Budapest er en by med masse historie og fantastiske bygninger. Les mer om alt du kan oppleve i denne fine byen her

Les mer om Aquaworld Resort

Tannklinikken er lokalisert i Aquaworld Resort, et 4-stjerners hotell og badeland som ligger i den nordlige delen av Budapest.