Påmelding -
informasjonsmøte med Budapestklinikken

Vurderer du tannbehandling i utlandet? - Budapestklinikken holder informasjonsmøte

Har du tannhelseproblemer og vurderer tannbehandling i utlandet?  

Budapestklinikken inviterer til gratis informasjonsmøte torsdag 16. januar på Quality Hotel Tønsberg. 

Møt noen av våre dyktige tannleger og -kirurger og få svar på alt du lurer på om tannlegebehandling i utlandet. 

Omfattende tannbehandling kan være svært dyrt i Norge. Derfor er tannbehandling i utlandet et godt alternativ da prisene er lavere, samtidig som kvaliteten og sikkerheten er like god som hjemme.  Prisforskjellen er ofte så stor at man kan kombinere tannbehandling med hotellopphold og shopping i utlandet. 

Budapestklinikken er en helnorsk tannlegeklinikk som holder til på Aquaworld, et firestjerners spahotell i Budapest. Som pasient får du spesialpris på overnatting, slik at tannlegen din bare er en heistur unna. Det samme er hotellets fine spa-anlegg og bassenget. 

Klinikken har høy kvalitet med moderne teknologi og utstyr, og har også et  tannteknisk laboratorium, som lager alle nødvendige porselensarbeider, kroner og proteser. Dette gjør at du slipper unødvendig ventetid, og får en effektiv behandling. Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk, flere av dem med doktorgrader og omfattende spesialisering. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt.

Det er også godt å vite at personalet snakker skandinavisk. Det er lagt vekt på at behandlingen skal være smertefri, og omsorgsfulle ansatte passer på at opplevelsen blir mest mulig behagelig for deg. Selv om du har alvorlig tannlegeskrekk vil du kunne slappe av her.

Møt en av våre tidligere pasienter og hør hennes erfaringer med sin tannbehandling hos Budapestklinikken

Velkommen!

Vi gleder oss til å møte deg!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.