SVÆRT LAVE PRISER!

Vi er stolte av våre svært konkurransedyktige priser. Det er mulig å spare store beløp.

Et tannlegebesøk kan fort bli dyrt. Hos Budapest Klinikken har vi til enhver tid konkurransedyktige priser. I følge Hvakostertannlegen.no som driftes av Forbrukerrådet er vi blant de billigste på de aller fleste behandlingsformer. Velger du en av våre klinikker i Norge skal du være sikker på at du får høy kvalitet på behandlinger av svært kompetente medarbeidere.

.

I mange tilfeller vil det også være svært fornuftig å utføre behandlinger på vår moderne klinikk i Budapest. Ved større inngrep og behandlinger vil det være mye å spare, selv i forhold til våre lave norske priser.

Vår lavprispolitikk gjelder på alle type behandlinger. Det du vil merke det på er den totale prislappen du betaler. At vi har flere klinikker og et eget laboratorium i Budapest gjør at vi kan holde den aller beste kvaliteten på våre produkter samtidig som vi holder prisene nede.

 

BLANT DE ALLER BILLIGSTE UANSETT KATEGORI

Forbrukerrådet har gjennom flere år satt fokus på kostnadene ved tannbehandling. Gjennom flere år har våre klinikker vært i toppen av disse kåringene.

For sammenligning av våre priser med andre klinikker se Forbrukerrådets side HvaKosterTannlegen.no.

Publisert: 13. desember 2017.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.