SVÆRT LAVE PRISER!

Vi er stolte av våre svært konkurransedyktige priser. Det er mulig å spare store beløp.

Et tannlegebesøk kan fort bli dyrt. Men ikke hvis du velger norskeide Budapest Klinikken! Du sparer store summer – samtidig som du får oppleve en vakker europeisk storby. Velger du en av våre klinikker i Tromsø eller i Tønsberg, så kan du fortsatt være trygg på at prisene er svært konkurransedyktige.
Et komplett implantat med krone hos en typisk norsk klinikk koster raskt fra kr. 23 000,- og oppover. Hos oss vil en slik behandling kunne gjøres fra kr. 8 900,-. Skal du sette en tannkrone så er norsk pris fra kr. 5 500,-. Hos oss slipper du unna med omlag halvparten og betaler kr. 2 250,-. Har du krav på HELFO refusjon, vil du i enkelte tilfeller kunne få en betydelig sum dekket og følgelig spare mye mer.

Vår lavprispolitikk gjelder på alle type behandlinger. Det du vil merke det på er den totale prislappen du betaler. At vi har flere klinikker og et eget laboratorium i Budapest gjør at vi kan holde den aller beste kvaliteten på våre produkter samtidig som vi holder prisene nede.

 

BLANT DE ALLER BILLIGSTE UANSETT KATEGORI

Forbrukerrådet har gjennom flere år satt fokus på kostnadene ved tannbehandling. Gjennom flere år har våre klinikker vært i toppen av disse kåringene.

For sammenligning av våre priser med andre klinikker se Forbrukerrådets side HvaKosterTannlegen.no.

Publisert: 13. desember 2017.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.