HVER ENESTE KUNDE ER VIKTIG

Vi tar vare på deg hele veien fra start til fiks ferdig tannbehandling

Enten du besøker en av våre klinikker i Tromsø eller Tønsberg, eller skal reise til vår klinikk i Budapest, så skal du være trygg på at du blir godt ivaretatt.
Hos oss starter kundereisen allerede første gang du tar kontakt. Du vil bli kontaktet av en tannlege, tannpleier, spesialsykepleier eller annen person med solid helsefaglig utdanning som i dialog med deg finner ut hvilken type behandling du behøver. I samarbeid med deg lages så en behandlingsplan som gjør det enkelt å planlegge og holde oversikt.

Velger du å få utført hele eller deler av behandlingen i Budapest så har vi svært gode rutiner på plass for at både reise og behandlingsforløp skal oppleves så trygt og godt som mulig.

FRA FLYPLASS TIL HOTELL UTEN STRESS

Med en god og oversiktlig behandlingsplan i bagasjen starter ankommer du Budapest Liszt Ferenc internasjonale lufthavn. Etter at du har plukket opp bagasjen så vil en av våre sjåfører stå klar rett utenfor ankomsthallen og er klar til å lede deg og de andre pasientene til bilen som skal ta deg til hotellet og klinikken. Turen fra flyplassen tar om lag 25 minutter.

Ved ankomst til hotellet er rommet ditt klargjort, og tidspunkt for din første konsultasjonstime er tydelig angitt. Klinikken ligger svært lett tilgjengelig i den ene fløyen av hotellet. Her blir du møtt av en norsk- eller svensktalende kundekonsulent som gjennomgår de siste praktiske detaljene sammen med deg.

Dette sikrer at du som pasient skal kunne føle deg trygg, samt få faglig veiledning fra helsepersonell fra du kontakter oss første gang til du er ferdig behandlet.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.