Moderne klinikker – trygg og god behandling
Innbydende lokaler
og utstyr i toppklassen

Det å gå til tannlegen er noe de færreste gleder seg til. Samtidig syns vi det er viktig at når du først kommer så skal opplevelsen bli så bra som mulig. Derfor har vi lagt til rette for deg med lyse, flotte lokaler der både venterom og behandlingsrom bidrar til en god og trygg følelse. Velkommen innom i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Høy kompetanse og kvalitetsfokus
Trygg tannbehandling til lavpris -
i Tromsø, Tønsberg eller Budapest

Budapest Klinikken er en helnorsk tannlegeklinikk som ligger i et firestjerners spahotell i Budapest. I tillegg har vi egne tannklinikker i Tromsø og i Tønsberg, med samme strenge krav til utstyr, tannleger, tannpleiere og annet helsepersonell – og overraskende lave priser.

previous arrow
next arrow
Slider

Super kvalitet på tannbehandling

Klinikken har brukt millioner av kroner i moderne teknologi, og har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. I tillegg har alle tannlegene norsk autorisasjon, samt at spesialistene har samme kvalifikasjoner som i Norge. Klinikken i Budapest er også ISO-sertifisert.

SPAR PENGER

I mange tilfeller kan du spare betydelige beløp og ofte mer enn en halvparten av prisen, når du velger behandling i Budapest fremfor våre klinikker i Norge. Våre tannklinikker i Norge holder den samme høye kvaliteten – til svært konkurransedyktige priser.

DU SOM KUNDE I SENTRUM

Vi hjelper deg med alt det praktiske
Du er bare en kort telefonsamtale unna bedre tannhelse. På hovedkontoret i Norge møter du kun autorisert helsepersonell som spesialsykepleiere, tannleger, tannpleiere og lege. De vil kunne gi deg svar på alt du lurer på. Du får også hjelp til å organisere alt – fra avreise til hjemkomst.

EN MODERNE TANNLEGEKJEDE MED KLINIKKER I TROMSØ, TØNSBERG OG BUDAPEST

Budapest Klinikken er en heleid norsk virksomhet med en ultramoderne tannklinikk lokalisert i et 4-stjerners spa-hotell i Budapest, samt to moderne tannklinikker i Tromsø og Tønsberg som tilbyr det meste av tannbehandling. Vårt mantra er å levere tannbehandling av høy kvalitet, men til lavere pris enn våre konkurrenter. Høyt utdannede tannleger og tannpleiere, samt helsepersonell i alle nøkkelroller bidrar til en trygg og god pasientreise enten du bare skal gjøre en enkel tannbleking eller skal få utført større operasjoner som eksempelvis innsetting av implantater.

IKKE SOM ANDRE TANNKLINIKKER

Ikke bare var vi blant de aller første tannklinikkene som også tilbød tannbehandling i Budapest, vi har også fra første stund vært opptatt av å gi deg som kunde en annerledes opplevelse når du går til tannlegen. I alt fra utforming av behandlingsrom til oppfølging så skal du ikke være i tvil om at vi vil deg det aller beste. 

VI KJENNER BUDAPEST

Budapest Klinikken har vært i Budapest siden 2004. Vi samarbeider godt både med hotellet der klinikken har sine lokaler, men også med det lokale turistbyrået i Budapest. Vårt personell kan hjelpe deg med å finne fram i denne fantastisk flotte europeiske storbyen, enten du er ute etter et helt spesielt spa, shopping eller vil oppleve kultur og konserter av høy klasse.

Dr. Piroska Altrichter
Tannlege . Spesialist i konserverende tannbehandling og protetikk
Dr. Barbara Ban
Tannlege - Spesialist i konserverende tannbehandling og protetikk 
Dr. Tamas Jakab 
Tannlege - Spesialist i konserverende tannbehandling og protetikk 
Dr. Katalin Szilagyi
Tannlege . Spesialist i periodonti (tannkjøttsykdom)
Dr. Rita Marton
Tannlege - Spesialist i oralkirurgi
Dr. Zsofia Stremen
Tannlege - Spesialist i konserverende tannbehandling og protetikk 
Dr. Tatiana Shkolnik
Spesialist i oralkirurgi
Morten Leivseth
Daglig leder - Spesialsykepleier
Mia Cathrin Riisem
Pasientansvarlig
E. Sofie
Klinikkleder Tromsø - Tannpleier
Erik Mikael Simonsson
Tanntekniker
Diana
Helsesekretær
Helene-Sofie
Tannhelsesassistent
Camilla
Tannlege
Ivan Kavarkov
Tannlege
Manoel Guedes Neto
Tannlege
Therese Samuelsen
Tannpleier
Sissel Aurheim Johnsen
Tannhelsesassistent
Raymond Wahlgren
Tannpleier
Eniko Farzadi
Tannpleier

KUNDELØFTE

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Topp utstyr og fagfolk av ypperste klasse, i kombinasjon med fokus på løsninger og organisering som skal holde prisen nede er nøkkelingredienser i vår bedriftsfilosofi. 

ER DET NOE DU LURER PÅ?

Har du behov for tannbehandling og har lyst til å prøve en av våre klinikker, men så har du ikke fått svar på alt? Ikke nøl, men send oss en henvendelse her på websiden og vi vil komme tilbake til deg så snart vi klarer med den informasjonen du etterspør.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.