Om oss

Moderne klinikker – trygg og god behandling

Innbydende lokaler og utstyr i toppklassen

Det å gå til tannlegen er noe de færreste gleder seg til. Samtidig syns vi det er viktig at når du først kommer så skal opplevelsen bli så bra som mulig. Derfor har vi lagt til rette for deg med lyse, flotte lokaler der både venterom og behandlingsrom bidrar til en god og trygg følelse. Velkommen innom i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Topp kvalitet

Klinikken har brukt millioner av kroner i moderne teknologi, og har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. I tillegg har alle tannlegene norsk autorisasjon, samt at spesialistene har samme kvalifikasjoner som i Norge. Klinikken i Budapest er også ISO-sertifisert.

Spar penger

I mange tilfeller kan du spare betydelige beløp og ofte mer enn en halvparten av prisen, når du velger behandling i Budapest fremfor våre klinikker i Norge. Våre tannklinikker i Norge holder den samme høye kvaliteten – til svært konkurransedyktige priser.

Du som kunde i sentrum

Vi hjelper deg med alt det praktiske

Du er bare en kort telefonsamtale unna bedre tannhelse. På hovedkontoret i Norge møter du kun autorisert helsepersonell som spesialsykepleiere, tannleger, tannpleiere og lege. De vil kunne gi deg svar på alt du lurer på. Du får også hjelp til å organisere alt – fra avreise til hjemkomst.

En moderne tannlegekjede med klinikker i Tromsø, Tønsberg og Budapest

Heleid Norsk virksomhet
Budapestklinikken er en heleid norsk virksomhet med en moderne tannklinikk lokalisert i et 4-stjerners spa-hotell i Budapest. Vi har i tillegg  to moderne tannklinikker i Tromsø og Tønsberg der vi tilbyr det meste av tannbehandling. 


Høy kvalitet til lav pris

Vår ambisjon er å levere tannbehandling av høy kvalitet, men til lavere pris enn våre konkurrenter. Høyt utdannede tannleger og tannpleiere, samt helsepersonell i alle nøkkelroller bidrar til en trygg og god pasientreise enten du bare skal gjøre en enkel tannbleking eller skal få utført større operasjoner.

Ikke som andre klinikker
Ikke bare var vi blant de aller første tannklinikkene som også tilbød tannbehandling i Budapest, vi har også fra første stund vært opptatt av å gi deg som kunde en annerledes opplevelse når du går til tannlegen. I alt fra utforming av behandlingsrom til oppfølging så skal du ikke være i tvil om at vi vil deg det aller beste. 

Vi kjenner Budapest
Budapestklinikken har vært i Budapest siden 2010. Vi samarbeider godt både med hotellet der klinikken har sine lokaler, men også med det lokale turistbyrået i Budapest. Vårt personell kan hjelpe deg med å finne fram i denne fantastisk flotte europeiske storbyen, enten du er ute etter et helt spesielt spa, shopping eller vil oppleve kultur og konserter av høy klasse.

 Dr. Tamas

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.