Klinikken i Tønsberg

I nye, lyse og moderne lokaler i sentrum av Tønsberg finner du Budapest Klinikken. Vi holder til på Farmandstredet, med inngang fra Fayesgate. Her utfører vi det meste av tannbehandling, samt bistår med oppfølging for pasienter som reiser til Budapest.

FASILITETER

Du trenger ikke reise langt for å få tannbehandling av høy kvalitet til fornuftige priser. Klinikken vår i Tønsberg har fire behandlingsrom og tilbyr det meste av kontroller og behandlinger. Vi har det meste av fasiliteter på plass, inkludert røngten og moderne tannteknisk utstyr. På hvert behandlingsrom kan du dessuten plugge inn din smarttelefon og velge din egen musikk over høyttalerne. 

KOMPETANSE

Hos oss treffer du dyktige og erfarne tannleger, tannpleiere og tannhelseperonell. Pasienten er alltid i fokus, og du vil møte et dedikert tannhelseteam som evner og se den enkelte, gi omsorg og sist men ikke minst smertefri tannbehandling av høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med fagutvikling og tannlegene har både tid og rom for utvikling og videreutdanning innen sine respektive fagfelt.

Klinikken ligger på Farmandstorget, i 2.etg over apotek 1.

Fayes gate 7. Inngang ved siden av Japan Foto. Vis a vis DNB.

VÅRE MEDARBEIDERE VED KLINIKKEN I TØNSBERG

VIL DU AT VI SKAL TA KONTAKT MED DEG?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.