Klinikken i Budapest

Budapest Klinikken er en helnorsk tannlegeklinikk som ligger i et firestjerners spahotell i Budapest. Som pasient får du spesialpris på overnatting på hotellet, slik at tannlegen din bare er en heistur unna. Det samme er hotellets fine spa-anlegg og bassenget.

FASILITETER

Klinikken har investert millioner av kroner i moderne teknologi og utstyr. Klinikken ligger i en del av 4-stjerners hotellet Aquaworld Resort og er lett tilgjengelig via trapp eller heis rett fra rommene. Klinikken huser også et moderne tannteknisk laboratorium, som lager alle nødvendige porselensarbeider, kroner og proteser. Dette gjør at du slipper unødvendig ventetid, og får en effektiv behandling.

KOMPETANSE

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk, flere av dem med doktorgrader og omfattende spesialisering. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt. Og så er det godt å vite at personalet er skandinavisk talende, så det skal være enkelt for deg å få nødvendig informasjon. Det er lagt vekt på at behandlingen skal være smertefri, og omsorgsfulle ansatte passer på at opplevelsen blir mest mulig behagelig for deg. Selv om du har alvorlig tannlegeskrekk vil du kunne slappe av her.

BUDAPEST - EN BY MED SJARM OG MANGE TILBUD

Budapest er en by med masse historie og fantastiske bygninger. Med sin plassering sentralt i Europa, har det også gjort at mange kjente kunstnere og arkitekter har vært innom byen opp gjennom tidens gang. Dette har satt sitt preg på byen, og som turist kan vi i dag glede oss over dette. Budapest er også et eldorado for deg som liker å shoppe!

AQUAWORLD RESORT

Tannklinikken er lokalisert i Aquaworld Resort, et 4-stjerners hotell og badeland som ligger i den nordlige delen av Budapest, men likevel nær sentrum av byen. Flyplassen er kun 30 minutter unna, og for motorinteresserte så finner du Formel 1 Grand Prix bare 10 minutter unna. Det går gratis buss daglig til sentrum (HeroesSquare).

Aquaworld Resort Budapest Hotel & Water Park H-1044 Budapest, Íves út 16.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.