Trygg tannbehandling til lavpris – i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Vår hovedklinikk ligger flott til på Aquaworld Resort i Budapest. Vi har også klinikker i Tromsø og i Tønsberg der du kan få utført det meste av tannbehandling til svært konkurransedyktige priser, samt at vi tilbyr kontroller og oppfølging for våre pasienter som har vært i Budapest. Les mer om klinikkene her.

BUDAPEST

Budapest Klinikken er en helnorsk tannlegeklinikk som ligger i et firestjerners spahotell i Budapest. Som pasient får du spesialpris på overnatting på hotellet, slik at tannlegen din bare er en heistur unna. Det samme er hotellets fine spa-anlegg og bassenget.

Klinikken har investert millioner av kroner i moderne teknologi, og har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Og så er det godt å vite at personalet er skandinavisk talende!

Les mer om klinikken i Budapest

Tromsø

Sentralt plassert nord i Tromsø sentrum ligger vår klinikk. Her finner du en svært moderne tannklinikk med flotte behandlingsrom og førsteklasses, moderne utstyr. Her utfører vi det meste av tannbehanding til svært konkurransedyktige priser. Her ligger også det norske hovedkontoret til selskapet.

Les mer om klinikken i Tromsø

TØNSBERG

Vårt siste tilskudd til Budapest Klinikken er vår klinikk i Tønsberg. Sentralt plassert i sentrum…. Dette er en svært moderne tannklinikk med førsteklasses tannteknisk utstyr og dyktige tannleger og tannpleiere som står klare til å ta i mot deg.

Les mer om klinikken i Tønsberg

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.