Klinikken i Tromsø

I nye, lyse og moderne lokaler i Skippergata 7A finner du Budapestklinikken Tromsø. Her utfører vi de fleste tannbehandlinger, samt bistår med oppfølging for pasienter som reiser til Budapest. 

Fasiliteter

Du trenger ikke reise langt for å få tannbehandling av høy kvalitet til fornuftige priser. Klinikken vår i Tromsø har fire behandlingsrom og tilbyr kontroller og behandlinger. Vi har det meste av fasiliteter på plass, inkludert røntgen og moderne tannteknisk utstyr. På hvert behandlingsrom kan du dessuten plugge inn din smarttelefon og velge din egen musikk over høyttalerne.

Kompetanse

Hos oss treffer du dyktige og erfarne tannleger, tannpleiere og tannhelseperonell. Pasienten er alltid i fokus, og du vil møte et dedikert tannhelseteam som evner og se den enkelte, gi omsorg og sist men ikke minst smertefri tannbehandling av høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med fagutvikling og tannlegene har både tid og rom for utvikling og videreutdanning innen sine respektive fagfelt.

Våre ansatte

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk, flere av dem med doktorgrader og omfattende spesialisering. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt. Vi snakker norsk, og det skal være enkelt for deg å få den informasjonen som du trenger. Vi vektlegger smertefri behandling og omsorgsfulle ansatte passer på at opplevelsen blir mest mulig behagelig for deg. Selv om du har alvorlig tannlegeskrekk vil du kunne slappe av her.