Klinikken i Tønsberg

I lyse og moderne lokaler i sentrum av Tønsberg finner du Budapestklinikken. Vi holder til på Farmandstredet, med inngang fra Fayesgate. Her utfører vi de fleste tannbehandlinger, samt bistår med oppfølging for pasienter som reiser til Budapest.

Fasiliteter

Du trenger ikke reise langt for å få tannbehandling av høy kvalitet til fornuftige priser. Klinikken vår i Tønsberg har fire behandlingsrom og tilbyr det meste av kontroller og behandlinger. Vi har det meste av fasiliteter på plass, inkludert røngten og moderne tannteknisk utstyr. På hvert behandlingsrom kan du dessuten plugge inn din smarttelefon og velge din egen musikk over høyttalerne.

Kompetanse

Hos oss treffer du dyktige og erfarne tannleger, tannpleiere og tannhelseperonell. Pasienten er alltid i fokus, og du vil møte et dedikert tannhelseteam som evner og se den enkelte, gi omsorg og sist men ikke minst smertefri tannbehandling av høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med fagutvikling og tannlegene har både tid og rom for utvikling og videreutdanning innen sine respektive fagfelt.

Adresse

Klinikken ligger på Farmandstorget, i 2.etg over apotek 1.

Fayes gate 7. Inngang ved siden av Japan Foto. Vis a vis DNB