Norge har åpnet for Ungarn – Bli med på gruppetur til Budapest


Norge har nå åpnet for reiser til Ungarn! Klinikken er åpen igjen og har allerede tatt i mot norske pasienter.

Merk at Ungarn foreløpig krever at du har to negative Covid-19 tester når du ankommer. Disse to testene må være tatt de siste 5 dager før ankomst Ungarn og med minst 48 timers mellomrom. Det er også et kriterium at testresultatene er på engelsk. Slike tester tilbys av mange helseforetak, f.eks. Volvat Medisinske Senter. Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å bestille behandling.

Nå har vi åpnet opp for påmeldinger til våre gruppeturer i Budapest. For at du som pasient skal føle deg trygg på hele reisen til vår klinikk i Budapest vil det bli satt opp to gruppeturer i sommer. Reiseleder for gruppeturene vil være Henriette Borchgrevink, som er en tidligere pasient av oss.

Tannklinikken vår i Budapest


Vi ordner alt for deg - det eneste du trenger å gjøre selv er å bestille flybilletten!

Henriette har vært på flere behandlinger hos oss i Budapest, og kjenner derfor godt til både klinikken, hotellet, ansatte og den vakre byen.

For påmelding eller spørsmål om reisen/behandlingen kan du kontakte oss ved å ringe vår kundeservice
på telefon: 413 81 000. 

Ønsker du å snakke direkte med Henriette og hennes erfaringer som tidligere pasient, kan hun kontaktes på mail: henriette.borchgrevink@gmail.com, eller telefon: 909 75 022.

Fasiliteter på klinikken

Klinikken er av svært høy kvalitet med moderne teknologi og utstyr, og ligger i en del av 4-stjerners hotellet Aquaworld Resort. Enkel adkomst via trapp eller heis rett fra rommene. Klinikken huser også et moderne tannteknisk laboratorium, som lager alle nødvendige porselensarbeider, kroner og proteser. Dette gjør at du slipper unødvendig ventetid, og får en effektiv behandling.

Les mer om
Budapest

Budapest er en by med masse historie og fantastiske bygninger. Les mer om alt du kan oppleve i denne fine byen her

Les mer om Aquaworld Resort

Tannklinikken er lokalisert i Aquaworld Resort, et 4-stjerners hotell og badeland som ligger i den nordlige delen av Budapest.

Aquaworld Resort Budapest Hotel & Water Park
H-1044 Budapest, Íves út 16.