Aquaworld Resort

Aquaworld huser et av Europas største innendørs vannparker som sørger for uforglemmelige fine opplevelser for hele familien.

Ikke bare ligger vår moderne tannklinikk i andre etasje i Aquaworld, men det er også et firestjernes SPA hotell med nydelige avslapningsområder som virkelig gir ro for sjelen.

Store og fine rom med nydelig utsikt

Alle våre pasienter kan nyte oppholdet sitt i komfortable, praktiske og elegante rom som er moderne designet, alle med utsikt mot Buda Hills og Aquaworlds fantastiske hage. 

Mer enn bare tannbehandling

Ved Aquaworld kan du nyte avslappende dager i SPA alene, eller ta med hele familien og finne aktiviteter som passer dere alle. Her har vi alt fra SPA med det’s varmebasseng inne-og utendørs, sauna, badsstue, kuldebad og utallige SPA behandlinger som passer enhver. I tillegg finner du en av Europas største innendørs vannpark, basseng og sol-område utendørs ved varme fine dager- som det er mange av i Budapest ofte fra mars til september. Barn finner stor glede i lekepark. I tillegg har du treningsfasiliteter som tennis, squash og personlig trenere.

Flotte fasiliteter og deilig kulinariske opplevelser

Ved Aquaworld finner du 3 restauranter og 3 barer. Restaurantene har et utsøkt utvalg. I mellom tannlegetimene dine, kan du virkelig slappe av og nyte Aquaworlds fantastiske SPA fasiliterer. 

Utsøkt mattilbud

Om du ønsker deres elegante a`la Carte meny eller deres rike utvalg i buffet, vil du finne absolutt alt du kunne ønske deg- her er det et rikt utvalg av mat for enhver. Også for dem med matintoleranse.

Budapestklinikkens gjester har dessuten en helt egen meny i restaurant Colorado hvor du finner utsøkt mat av sesongen, til en god pris.

Slapp av på SPA mellom tannlegetimene

For Budapestklinikkens gjester er det gratis adgang til avslapningsoner som gir nydelig stemning, atmosfære og ro- hvor du kan nyte et deilig bad i hotellets varmebad både inne og ute, så vel som både badstu, sauna, tyrkisk bad og kuldebad. Har du energi, er du velkommen på en morsom treningsøkt enten arrangert eller du kan trene selv ved hotellets treningsfasiliteter. Et rikt utvalg av SPA behandlinger tilbys også. Sjekk inn, slapp av, og få tannbehandlingen du ønsker deg.