hjemmebleking

TILBUD PÅ HJEMMEBLEKING

Pris kun 4.490,-

(Ordinær pris 5.630,-)

Tilbudet får du på vår klinikk i Tønsberg og inkluderer:

Informasjon om behandlingen

Undersøkelse:

En av våre tannpleiere vil undersøke tenner og tannkjøtt med røntgenbilde.  Vi vil deretter rengjøre tennene dine med Air-Flow for å fjerne overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, te og røyk.  Air-Flow vil kunne gi et  jevnere resultat. Vi vil også fjerne tannstein som kan gjøre at blekeskinnene sitter bedre. 

Obs: Vi kan ikke utføre behandlingen dersom du er under 18 år, eller dersom det viser seg at du har hull i tennene eller andre tannkjøttproblemer.

Blekeskinner:

Blekeskinnene vil bli tilpasset dine tenner, både til over- og underkjeven. Blekeskinnen kan du bruke igjen til senere behandlinger.

Blekegele:

Tilbudet inkluderer 4 stk blekegeleer som holder til 
ca. 8 behandlinger. Brilliant Smile DeepWhite inneholder 3% hydrogen peroxide og 8% carbamide peroxide

Blekeprosessen:

  • Rengjør tennene med tannbørste og tanntråd
  • Bryt av lokket på sprøyten og tilsett en liten mengde gele i den hule delen av blekeskinnen. ´En sprøyte er nok til å fylle begge blekeskinner minst to ganger
  • Oppbevar blekesprøyter i kjøleskapet. Gelen skal ikke fryses. Unngå direkte sollys og varme
  • Ikke fyll skinnene med for mye gele da dette ikke påskynder eller forbedrer blekeprosessen
  • Sett blekeskinnene i munnen
  • Fjern overflødig gele fra tannkjøtt eller annet mykt vev i munnen
  • Behandlingstiden bestemmes av sertifisert personale
  • Ikke spis, drikk eller røyk mens du bleker
  • Ta ut skinnene etter behandling, og rengjør dem grundig med varmt vann og en tannbørste. Skyll munnen grundig etter behandling for å fjerne rester av gelen
  • Skyll med fluor

Etter behandling:

Under behandlingen og 72t etter bør man unngå syreholdig mat og drikke (brus, kullsyre vann med smak og frukt, vin). Unngå sterk fargede drikker som cola, te, rødvin og mat som inneholder tomat, karri, paprika. Unngå også snusing og røyking under og etter blekeprosessen.
Merkbart hvitere tenner kan sees etter 4-5dager
 
Dersom det er flekker på tenner kan blekeprosessen forlenges, men dette bør gjøres i samråd med tannhelsepersonale. Avhengig av tannstruktur og vaner (konsumering av kaffe, te, røyking) kan resultatet vare i flere år.
 
OSB! Tannfyllinger og kroner vil ikke bli bleket. Disse kan byttes ut hvis det er nødvendig for å få en fin helhetlig farge. I så tilfellet er det best å vente i ca. 2uker før dette gjøres.

Bivirkninger:

Sensitivitet i tenner er en vanlig bivirkning, og er vanlig under og rett etter blekeprosessen. Midlertidig tannkjøttirritasjon kan også oppstå under behandlingen hvis det brukes for mye av geleen. Da må mengden gele reduseres eller man må avbryte behandlingen. Kontakt klinikken hvis du er usikker. Hvite flekker kan forbigående bli mer synlige under behandlingen og ett par uker etter. Dette skyldes demineralisering  og pleier å forsvinne igjen.
 
Advarsel: Blekegelen inneholder hydrogenperoksid, karbamidperoksid, glyserin, akrylpolymer, kaliumnitrat, natriumfluorid, smaksstoffer. Unngå kontakt med øyne, hud og slimhinner. Ved kontakt, skyll med vann. Inntak av store mengder gele kan medføre halsbrann eller utilpasshet hos følsomme pasienter. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ta kontakt med oss for tilbud

Kontaktskjema

Det er enkelt å komme i kontakt med oss. Fyll ut skjemaet under og send det inn så vil vi ta svare deg enten via epost eller telefon. Har du allerede kjøpt billetter til Budapest? Legg de ved så vi vet din reiserute.