Trygg tannbehandling til lav pris - både i Norge og Budapest

Informasjon vedrørende Korona

Oppdatert 06.05.2020

Vi er nå i full drift igjen i Norge og har vanlige åpningstider på våre klinikker i Tromsø og Tønsberg. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om ditt behandlingsbehov kan utføres nå.

Helsemyndighetene har gitt tannlegene nye retningslinjer for smittevern som skal følges for at tannbehandlinger skal kunne utføres.

Vi er svært nøye med å følge retningslinjene og har gjort nødvendige tilpasninger. I tillegg har vi store klinikker som muliggjør god avstand mellom både pasienter og behandlere. Ring oss gjerne om du ønsker å bestille time, eller du vil ha litt mer informasjon.

I Budapest er klinikken fortsatt stengt. Vi følger godt med på helsemyndighetene i Norge og Ungarn, og vi drømmer om en gjenåpning før sommeren! Så fort vi vet mer, legges det ut informasjon her.

 
 

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.