Norge har åpnet for Ungarn – Bli med på gruppetur til Budapest


Norge har nå åpnet for reiser til Ungarn! Klinikken er åpen igjen og har allerede tatt i mot norske pasienter.

Merk at Ungarn foreløpig krever at du har to negative Covid-19 tester når du ankommer. Disse to testene må være tatt de siste 5 dager før ankomst Ungarn og med minst 48 timers mellomrom. Det er også et kriterium at testresultatene er på engelsk. Slike tester tilbys av mange helseforetak, f.eks. Volvat Medisinske Senter. Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å bestille behandling.

Nå har vi åpnet opp for påmeldinger til våre gruppeturer i Budapest. For at du som pasient skal føle deg trygg på hele reisen til vår klinikk i Budapest vil det bli satt opp to gruppeturer i sommer. Reiseleder for gruppeturene vil være Henriette Borchgrevink, som er en tidligere pasient av oss.

Tannklinikken vår i Budapest

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.