Velkommen til et trygt tannlegebesøk!

Hos oss skal alle pasienter føler seg trygge og ivaretatt! Smitteverns-regler og tiltak følges nøye, og vi er godt forberedt på å ta i mot deg.

Folkehelseinstituttet kom i begynnelsen av november med en ny rapport som viser at tannleger er blant yrkesgruppene med minst smitte. Dette er et resultat av at tannlegene har hatt høy kompetanse og strenge rutiner på smittevern allerede før koronapandemien, og at de er flinke til å følge myndighetenes strenge retningslinjer.

Her kan du lese mer om dette  på tannlegeforeningens nettside

Pasient får tannbehandling hos Budapestklinikken

Budapestklinikken bytter navn til Nova-Dental

Nova-Dental logo

Gi bort gavekort til noen du er glad i

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Pasient får tannbehandling

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.