Høy kompetanse og kvalitetsfokus
høstkampanje

Akkurat nå kjører vi en høstkampanje hvor vi tilbyr komplett implantat inkludert krone og abutment for kun kr.8.500,-* (Alpha Bio, gjelder kun klinikken vår i Budapest)

Undersøkelse av kjeveben må gjennomgås for å fastsette om Alpha Bio implantat kan benyttes.

JULEMARKEDENE I BUDAPEST

I år kan du nyte fantastisk julestemning fra julemarkedene allerede fra 9.november. Da åpnes julemarked på den vakre Vörösmarty tèr og flere andre steder i sentrum av Budapest. Der kan du nyte den flotte belysningen på kveldstid som gir et vakkert skue mens man finner julestemningen.

Tannbehandling i utlandet kan være smart

Syns du det høres litt utrygt ut å dra til en tannlege i et annet land for å få behandling? På Budapestklinikken har du de samme forbrukerrettighetene som i Norge og behandles av tannleger med norsk autorisasjon.

VI dekker reise og opphold
Benytter du over 14.000,- på tannbehandling dekker vi reise og opphold. Like trygt som i Norge.

Gjelder kun for nye pasienter. Dekkes med inntil 2.500 nok

AlT PÅ ET STeD
Like trygt som hjemme
- spar fra 50-70% på tannbehandlingen.

Norske forbrukerrettigheter, norsk klinikk og oppfølging ved våre klinikker i Tromsø og Budapest. 

Se noen av våre mange kundehistorier

Hos Budapest Klinikken er vi spesialister på behandling av pasienter med tannlegeskrekk.Våre medarbeidere og dyktige spesialister er genuint opptatt av at du som kunde skal få den best mulige oppfølging. Se historien om Henriette og flere andre kundehistorier her på nettsiden.

previous arrow
next arrow
Slider

Trygg tannbehandling til lavpris – i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Enten du velger en av våre klinikker i Norge, eller du velger å dra til Budapest så kan du være trygg på at du blir møtt av dyktige tannleger, tannpleiere og annet helsepersonell som tar vare på deg. At vi i tillegg kan spare deg for store beløp er en ekstra bonus. Ta kontakt i dag for nærmere tilbud.

Tannbehandling av høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Du kan spare inntil 70 % av typiske norske priser på tannbehandling, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapest Klinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om be handlingen var hos din lokale tannlege.

Velkommen til vakre Budapest

En by full av atmosfære

Budapest har mye å tilby. Museer og gallerier, kirker, palasser og historiske bygninger, bad og bassenger, fantastiske restauranter, hyggelige kaféer og god shopping. Hvorfor ikke kombinere en langhelg i denne vakre storbyen med tannblekingen du har tenkt på lenge?

VÅRE BEHANDLINGER

Kroner/bro/protetisk behandling

3-leddet bro Zirkonium (mangler kun én tann)

kr 9.600,00kr 12.750,00
kr 3.300,00kr 3.900,00

Kroner/bro/protetisk behandling

3-leddet bro M/K (mangler kun én tann)

kr 6.750,00kr 11.400,00

Kroner/bro/protetisk behandling

Helkrone Zirkonium eller Bropilar Zirkonium

kr 3.200,00kr 4.250,00

Ekstra trygghet med personlig oppfølging

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Du vil hele tiden få informasjon om din behandling og hva som skjer videre. Har du tannlegeskrekk eller gruer seg så er det bare å si fra når du tar kontakt, så vil vi lage et opplegg for akkurat deg og dine behov. Vi har svært god erfaring med å behandle pasienter med også svært alvorlig tannlegeskrekk.

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet på tannbehandlingen

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

VIL DU AT VI SKAL TA KONTAKT MED DEG?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.