Trygg tannbehandling til lav pris – både i Norge og Budapest

Viktig informasjon:
Oppdatering 07.09.20

Ungarn har stengt grensene f.o.m. 1. september og slipper dermed ikke inn turister i landet og dette vanskeliggjør reise til klinikken akkurat nå. Det skjer stadig endringer og vi oppdaterer informasjonen så fort innreisereglene endrer seg. 

Merk at vi også utfører kirurgi i Norge. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om du kan fortsette eller fullføre din behandling her. Klinikkene våre i Tønsberg og Tromsø er i full drift.

Kvinne som smiler i tannlegestolen
hjemmebleking

TILBUD PÅ HJEMMEBLEKING

Pris kun 4.490,-

GI BORT GAVEKORT TIL NOEN DU ER GLAD I

Gaver ferdig pakket inn på et bord

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.