AlT PÅ ET STeD
Like trygt som hjemme
- spar betydelige beløp på tannbehandlingen i budapest.

Norske forbrukerrettigheter, norsk klinikk og oppfølging ved våre klinikker i Tromsø, Tønsberg og Budapest. 

MARKEDETS BESTE KONSULTASJONSTILBUD?!

Er du ny kunde og benytter over 14.000 på tannbehandling hos oss, dekker vi kostander til reise og opphold med inntil kr 2.500,-.

Tannbehandling i utlandet kan være smart

Syns du det høres litt utrygt ut å dra til en tannlege i et annet land for å få behandling? På Budapestklinikken har du de samme forbrukerrettighetene som i Norge og behandles av tannleger med norsk autorisasjon.

VI dekker reise og opphold
Benytter du over 14.000,- på tannbehandling dekker vi reise og opphold. Like trygt som i Norge.

Gjelder kun for nye pasienter. Dekkes med inntil 2.500 nok

Se noen av våre mange kundehistorier

Hos Budapest Klinikken er vi spesialister på behandling av pasienter med tannlegeskrekk.Våre medarbeidere og dyktige spesialister er genuint opptatt av at du som kunde skal få den best mulige oppfølging. Se historien om Henriette og flere andre kundehistorier her på nettsiden.

previous arrow
next arrow
Slider

Trygg tannbehandling til lavpris – i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Enten du velger en av våre klinikker i Norge, eller du velger å dra til Budapest så kan du være trygg på at du blir møtt av dyktige tannleger, tannpleiere og annet helsepersonell som tar vare på deg i flotte og trygge omgivelser. Ta kontakt i dag for nærmere tilbud.

Tannbehandling av høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapest Klinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om be handlingen var hos din lokale tannlege.

Velkommen til vakre Budapest

En by full av atmosfære

Budapest har mye å tilby. Museer og gallerier, kirker, palasser og historiske bygninger, bad og bassenger, fantastiske restauranter, hyggelige kaféer og god shopping. Hvorfor ikke kombinere en langhelg i denne vakre storbyen med tannblekingen du har tenkt på lenge?

VÅRE BEHANDLINGER

Ekstra trygghet med personlig oppfølging

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Du vil hele tiden få informasjon om din behandling og hva som skjer videre. Har du tannlegeskrekk eller gruer seg så er det bare å si fra når du tar kontakt, så vil vi lage et opplegg for akkurat deg og dine behov. Vi har svært god erfaring med å behandle pasienter med også svært alvorlig tannlegeskrekk.

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet på tannbehandlingen

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

VIL DU AT VI SKAL TA KONTAKT MED DEG?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.

Ved å fortsette å bruke nettsidene til Budapest Klinikken AS samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.