Trygg tannbehandling til lav pris - både i Norge og Budapest

Viktig informasjon vedrørende Koronavirus

Oppdatert 19.03.20, 14:31

Under Koronaviruset vil Budapestklinikken ha åpent for akutte behandlinger og behandlinger som kan utvikle seg til å bli akutte. Dette for å hindre unødvendig belastning av primærhelsetjenesten.
I Budapestklinikken skal vi gjøre alt vi kan for å gi deg nødvendig behandling, også under situasjonen vi har nå. Vi følger Helsemyndighetene sine anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten, og dette inkluderer alle råd og tiltak fra Folkehelseinstituttet og Den Norske Tannlegeforening. Den uoversiktlige situasjonen gjør at nasjonale retningslinjer og råd stadig oppdateres.

Fra mandag 23. mars vil våre klinikker i Norge være åpne fra 10-14 for å ivareta nevnte akutte behandlinger. Eksempler på dette kan være smerter, infeksjoner som fører til nedsatt almenntilstand, gape- eller svelgeproblemer, akutte skader, skader på tenner med vesentlig betydning for tygge- eller sosial funksjon, eller endringer av urovekkende art i munnen. Vi vil også vurdere forsvarlighet ved infeksjonsbehandling knyttet til utsatt behandling av infeksjoner som allerede er tilstede.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du er i tvil. Vi skal hjelpe deg så godt vi kan i denne situasjonen eller finne en time til deg litt lenger frem i tid når situasjonen er normalisert.

Oppdatert 15.03.20, 21:40
Budapestklinikken følger til enhver tid de pålegg og retningslinjer helsemyndighetene i Norge gir. Vi vil nå fremover prioritere nødvendige behandlinger, dvs. akutte behandlinger og alle behandlinger som forhindrer at pasienten kan komme i en situasjon der han/hun må kontakte primærhelsetjenesten. Dette for å begrense antall pasienter til primærhelsetjenesten, ivareta pasientens helse og begrense smitterisiko.

Dette innebærer at pasienter med behandlingsbehov som ikke er akutte vil måtte vente lenger for å få behandling. Kontakt oss gjerne for å avtale time litt lenger frem i tid.

Oppdatert 13.03.20, 17:40
Vi i Budapestklinikken er opptatt av våre pasienters og våre ansattes sikkerhet og helse. Vi følger løpende de råd og veiledninger vi får fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet. 
I forbindelse med utbrudd av Coronaviruset er det innført ekstra hygienetiltak hos oss. Alle pasienter som er i karantene bes kontakte oss for få ny time senere. Våre vanlige avbestillingsregler gjelder.

I henhold til oversikt fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) over samfunnskritiske funksjoner som må opprettholdes, er selvfølgelig helsetjenester. Det er viktig at samfunnet opprettholder evnen til å tilby helsetjenester som er nødvendige for å unngå død, varig nedsatt funksjonstilstand, alvorlig skade eller sterke smerter. Dette omfatter også tannhelsetjenesten i både privat og offentlig sektor. Tannhelsetjenesten skal fortsatt tilby øyeblikkelig hjelp og forsvarlig, nødvendig behandling, mens all behandling som kan vente bør utsettes.

For våre pasienter med avtale i Budapest gjør vi spesielt oppmerksom på at alle som reiser hit nå er pålagt 14 dagers karantene ved hjemkomst.

https://www.tannlegeforeningen.no/arkiv/infomeldinger/2020-03-11-tannhelsetjenesten-bade-i-offentlig-og-privat-sektor-er-en-samfunnskritisk-funksjon.html

 
 

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.