Trygg tannbehandling til lavpris – i Tromsø, Tønsberg eller Budapest!

Enten du velger en av våre klinikker i Norge, eller du velger å dra til Budapest så kan du være trygg på at du blir møtt av dyktige tannleger, tannpleiere og annet helsepersonell som tar vare på deg. At vi i tillegg kan spare deg for store beløp er en ekstra bonus. Ta kontakt i dag for nærmere tilbud.

Tannbehandling av høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Les mer

Spar penger

Du kan spare inntil 70 % av typiske norske priser på tannbehandling, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Les mer

Direkteoppgjør med HELFO

Budapest Klinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om be handlingen var hos din lokale tannlege.

Les mer

VÅRE BEHANDLINGER

Kroner/bro/protetisk behandling

3-leddet bro Zirkonium (mangler kun én tann)

kr 9.600,00kr 12.750,00
kr 3.300,00kr 3.900,00

Kroner/bro/protetisk behandling

3-leddet bro M/K (mangler kun én tann)

kr 6.750,00kr 11.400,00

Kroner/bro/protetisk behandling

Helkrone Zirkonium eller Bropilar Zirkonium

kr 3.200,00kr 4.250,00

Ekstra trygghet med personlig oppfølging

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Du vil hele tiden få informasjon om din behandling og hva som skjer videre. Har du tannlegeskrekk eller gruer seg så er det bare å si fra når du tar kontakt, så vil vi lage et opplegg for akkurat deg og dine behov. Vi har svært god erfaring med å behandle pasienter med også svært alvorlig tannlegeskrekk.

Les mer

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet på tannbehandlingen

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

Les mer

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapest Klinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.