Trygg tannbehandling til lav pris - både i Norge og Budapest

Informasjon vedrørende Korona

Oppdatert 23.06.2020

Vi er nå i full drift igjen Norge og har vanlige åpningstider på våre klinikker i Tromsø og Tønsberg. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om ditt behandlingsbehov kan utføres nå.

Vi er svært nøye med å følge retningslinjene fra Helsemyndighetene, og har gjort nødvendige tilpasninger. I tillegg har vi store klinikker som muliggjør god avstand mellom både pasienter og behandlere. Ring oss gjerne om du ønsker å bestille time, eller du vil ha litt mer informasjon.Klinikken vår i Budapest åpnet igjen mandag 22. juni. Vi er veldig glade for at vi igjen kan ta imot pasienter for behandling her. Det er likevel viktig at pasienter forholder seg til reiserådene til norske myndigheter: 

 

«Utenriksdepartementet fraråder fortsatt reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Rådet gjelder frem til 20. august. Innen 20. juli vil det vurderes å endre reiserådet for enkelte andre nærliggende europeiske land»

Pasienter som ønsker behandling før 20. august må derfor selv vurdere sitt behov opp mot myndighetens reiseråd og gjeldende karanteneregler. Det er viktig for oss at alle får en trygg og god opplevelse på alle måter når dere starter eller fortsetter behandlingen. Vi vet ikke ennå om reiserådet til Ungarn vil bli endret allerede 20. juli, men følg med her og på våre Facebook-sider, så legger vi ut beskjed så snart vi vet mer.

Dersom du er i tvil om og når du bør starte eller fortsette din påbegynte behandling, ta kontakt med oss. Vi har mulighet til å sette opp tid til deg, og heller flytte på den om det skulle bli nødvendig. Skulle du ha andre spørsmål om reise og behandlinger hjelper vi deg så klart med det også. Ta kontakt med oss på kontakt@budapestklinikken.no eller på
tlf. 41 38 10 00. 

 
 

Hvorfor velge oss?

Høy kvalitet

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

Direkteoppgjør med HELFO

Budapestklinikken er et heleid norsk firma og derfor ansvarlig for behandling, garantier og oppfølging. Derfor har du de samme forbrukerrettighetene som om behandlingen var hos din lokale tannlege.

Tannbehandling av høy kvalitet til lav pris

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister til lave priser. 

Våre tannleger og spesialister sikrer høy kvalitet

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Alle tannlegene våre har norsk autorisasjon, og spesialistene er kvalifiserte og godkjente for HELFO.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Budapestklinikken på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.